Oferir als comerciants de Manresa la informació i els recursos necessaris per tal que puguin treure el màxim profit del projecte Manresa 2022. Aquest és l’objectiu del taller que es farà els dies 23 i 24 de novembre, de 14.30 a 16.30 hores, a la Cambra, i que forma part d’un cicle de propostes formatives gratuïtes per al sector del comerç. El taller porta per títol “Manresa 2022: turisme i oportunitat per al comerç”, i serà impartit per Josep Huguet i Jordi Rodó.

Al llarg de les dues sessions s’explicarà als comerciants en què consisteix el projecte Manresa 2022, oferint-los la informació bàsica dels recursos i projectes turístics de la ciutat, especialment d’aquells vinculats al Camí Ignasià. També es farà una proposta de criteris per tal que el comerç pugui aprofitar aquesta oportunitat turística per a la ciutat. En l’organització d’aquest taller hi col·laboren l’Ajuntament de Manresa, la Ubic, Fira de Manresa i Manresa 2022.

Dimarts, taller sobre comerç electrònic

Prèviament, dimarts 22, s’ha programat un altre taller gratuït sobre comerç electrònic, amb el títol “Vull vendre per internet però, per on començo?”. Aquest taller es farà en horari de 9 del matí a 12 del migdia.

Les inscripcions per tots els tallers poden fer-se telefònicament al 93 872 42 22 o per correu electrònic a jmonge@cambramanresa.org.