INTERNACIONAL

Internacionalització

El servei de recobrament d’impagats és un servei que s’ofereix a les empreses amb activitat internacional o nacional que tinguin impagats en qualsevol dels dos àmbits i que vulguin utilitzar aquesta xarxa per intentar recobrar el seu deute.

Quin és l’objectiu i metodologia de la prestació d’aquest servei

Ajudar a les empreses a recuperar de forma amistosa els impagats que tinguin a la seva cartera de clients tant nacional com internacional. D’aquesta manera, la Cambra afavoreix l’accés a unes gestions que, per motius de distància i de desconeixement del mercat poden ser complicades.

El servei de recobrament d’impagats és un servei que s’ofereix utilitzant acords amb empreses especialitzades i que, alhora, tinguin acords de col·laboració amb altres despatxos similars o xarxes establertes a països a on s’hagi d’efectuar les reclamacions.

A qui va adreçat aquest servei

A empreses amb activitat internacional o nacional que tinguin impagats ja sigui en l’àmbit internacional o nacional i que vulguin utilitzar aquesta xarxa per intentar recobrar l’ impagament.

Cost i sol·licitud del servei

50 euros (IVA exclòs) i un percentatge de la quantitat recobrada d’acord amb un escalat segons la quantitat recobrada i estipulada prèviament a les condicions generals de prestació del servei.

Per a sol·licitar el servei l’empresa ha d’omplir un formulari de sol·licitud a on relacionarà les seves dades, les dades de l’empresa deutora, i els documents justificatius del deute. A més a més haurà de signar les condicions generals de prestació d’aquest servei.

 

Contacte

Per telèfon al 93 872 42 22 o bé al correu electrònic jferrer@cambramanresa.org