SUPORT
A L'EMPRESA

#QUECAPEMPRESATANQUI

Tens problemes per tornar a arrencar el teu negoci? Necessites suport especialitzat per fer front a la crisi del Covid19?

A la Cambra de Comerç de Manresa posem en marxa #QueCapEmpresaTanqui, un programa per ajudar a totes les empreses i autònoms a superar aquests moments difícils. Posem a la teva disposició tot el nostre equip de professionals amb un únic objectiu: ajudar-te.

A qui va adreçat #QueCapEmpresaTanqui?

Als emprenedors, autònoms i petits empresaris, mitjanes i grans empreses.

Què t’oferim?

Suport, assessorament i acompanyament individual en les àrees de comercial i màrqueting, direcció general i gerència, econòmicofinancera, producció i logística, recerca i innovació, recursos humans i sistemes d’informació.

Quin cost té?

És gratuït.

Com funciona?

Contacta amb nosaltres a través del formulari i explica’ns la teva problemàtica. En un màxim de 60 hores, un dels nostres professionals et donarà resposta per tal que puguis iniciar un programa d’assessorament individual i multidisciplinari amb els nostres tècnics i amb col·laboradors externs. T’acompanyarem per tal que puguis accedir a fonts de finançament o liquiditat, estudiarem el teu problema per veure com podem ajudar-te amb els recursos i capacitats de la Cambra i et plantejarem solucions per millorar la teva productivitat i reduir costos.

CONTACTA AMB NOSALTRES!

Omple el formulari i explica’ns el teu problema. Ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible per començar a treballar junts en una solució.

  Empresa *

  Nom i cognoms *

  Email *

  NIF *

  Càrrec *

  Codi Postal *

  Telèfon *

  Explica'ns en que vols que t'ajudem

  He llegit la Política de Privacitat i accepto i dono el meu consentiment per a les finalitats esmentades *

  Accepto i dono el meu consentiment per a rebre Newsletters i informació comercial de Cambra de Comerç de Manresa.


  D'acord amb el RGPD Reglament General de Protecció de Dades) en vigor, l'informem que les seves dades personals formaran part d'un fitxer sota responsabilitat de CAMBRA DE COMERÇ DE MANRESA que té com a finalitats permetre la gestió i relació comercial, contractual o informativa en qualsevol dels suports, incloent-hi els electrònics, sobre els serveis o productes pels quals s'ha interessat. No hi ha previsió que les seves dades siguin cedides a tercers, amb l'excepció de les assenyalades per la legislació vigent a requeriments de l'Administració pública competent. Vostè autoritza de forma expressa el tractament de les seves dades personals per a les finalitats esmentades. Més informació a www.cambramanresa.org
  Si desitja exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, tractament limitat, portabilitat o oposició al tractament de les seves dades personals, ara o en qualsevol moment en el futur, li demanem que ens ho comuniqui a CAMBRA DE COMERÇ DE MANRESA a C/ Muralla del Carme 17- 23 2a planta (edifici Can Jorba) 08241 Manresa, o ens remeti un correu electrònic a l'adreça següent: rgpd@cambramanresa.org