SERVEIS

Deduccions Fiscals i rebaixes a l’IAE

Actualment, la inversió de les empreses en R+D+i és una estratègia fonamental per a l’èxit de moltes empreses. El rendiment d’aquestes inversions no només te un efecte multiplicador en el producte final, també permet a l’empresa beneficiar-se dels incentius que permeten reduir els riscos i donen viabilitat al projecte. A Cambra Manresa et facilitarem l’accés a aquestes subvencions, que farà més rendible la teva aposta per l’R+D+i.

Així, dins del nostre catàleg de serveis, des de Cambra Manresa posem a la vostra disposició els nostres recursos per donar-vos una atenció personalitzada, que et permetrà descobrir quins tipus de projectes tenen més possibilitats de beneficiar-se de les deduccions fiscals i les rebaixes en l’IAE.

El servei d’assessorament de la Cambra cobreix totes les necessitats del procés: des de l’estudi i la selecció dels projectes òptims per rebre la subvenció, a la redacció i preparació de la documentació necessària o el seguiment de l’expedient. Fins i tot, l’acompanyament en les inspeccions oficials.

Com a membre de la Xarxa PIDI (servei públic de Punt d’Informació R+D+i), la Cambra de Manresa té accés a informació sobre les diferents fonts de finançament de la R+D+i i al mapa de subvencions del CDTI (Centro para el Desarrollo Tecnológico Industrial).
Per a més informació, podeu contactar amb en Marc Rodríguez  a: mrodriguez@cambramanresa.org
Cambra de Comerç de Manresa © Tots els drets reservats | Avís Legal