INTERNACIONAL

Subcontractació Industrial

Xarxa nacional de Bosses de Subcontractació Industrial que tenen per objectiu ajudar a la petita i mitjana empresa subcontractista a internacionalitzar la seva activitat i, especialment a Europa, on es troba el seu mercat tradicional.

Pla de subcontractació industrial

Perquè subcontractin el teu negoci, necessites donar a conèixer la teva activitat. Inscriu-te a la Borsa de Subcontractació Industrial.

Objectiu

El projecte pretén augmentar la presència de les pimes subcontractistes catalanes als mercats industrials mundials i, especialment a Europa, on es troba el seu mercat tradicional.

Descripció

El pla impulsa més de 50 activitats especialitzades de suport i promoció internacional per a empreses de subcontractació industrial que formen part de la Borsa, com fires, trobades empresarials, missions d’estudi o aliances estratègiques.

Destinataris

Empreses de les indústries auxiliars de l’automòbil, aeronàutica, ferrocarril, electrònica, energia, enginyeria, microtecnologia i sector mèdic.

Requisits

T’has d’inscriure a la Borsa de Subcontractació Industrial.

Termini

Segons el pla.

Preu

Segons l’acció.

 

PLA DE SUBCONTRACTACIÓ INDUSTRIAL 2018

Tramitació de demandes de compradors de les principals fires de Subcontractació Industrial

 En aquest pla anual de fires, les Borses de subcontractació recopilen OPORTUNITATS DE FABRICACIÓ (unes 250 demandes anuals de compradors estrangers i espanyols) que adrecem directament a les empreses membres de la Borsa. A més les empreses interessades en exposar en aquestes fires tindran un descompte d’ aproximadament el 15% en el cost de participació a la fires i Trobades amb Compradors Europeus.

 

Les borses de Subcontractació de Catalunya continua el 2018 proporcionant noves oportunitats comercials a nivell internacional, creant xarxes de contactes, promocionant els serveis per tot el món.

 

En aquest pla anual de fires, Les Borses de subcontractació recopilen OPORTUNITATS DE NEGOCI que adrecem directament a les empreses membres de la Borsa.

Avantatges per a les empreses de la Borsa:

Pertànyer a la borsa de subcontractació us permetrà:

  • Presentar-vos a través del portal  www.subcont.com
  • Accedir a demandes exclusives d’empreses del sector, realitzades a les fires internacionals.
  • Participar en accions de promoció Fires ( participacions agrupades) i Trobades am Compradors Europeus  un preu especial.( descompte mig del 15% quota inscripció )
  • Assessorar-vos sobre oportunitats de negoci amb sectors client innovadors: aeronàutica, tecnologies mèdiques, vehicle verd, ferrocarril, etc
  • Assessorar-vos sobre mercats internacionals.
  • Diferenciar la vostra empresa de la seva competència amb l’obtenció de contactes.

 

Per amb un únic pagament de 350 € l’any ( + IVA ), la vostra empresa podrà accedir a més de 250 demandes recopilades a fires internacionals de prestigi del sector de la subcontractació a Europa, sense moure-us del vostre despatx.

A qui va adreçat aquest servei:

 

Volem seguir  comptant amb empreses com la vostra, que fins el moment he format part de la nostra Borsa de Subcontractació i que coneixeu i utilitzeu els nostres serveis de subcontractació.

 

Entenem per empresa subcontractista:

 

“aquella a la qual una altra empresa li confia el procediment de realitzar per ella, i segons unes determinades indicacions preestablertes, una part de la seva producció”

Com donar-se d’alta:

 

Només cal que ens envieu un correu electrònic a l’adreça jferrer@cambramanresa.org , posant a l’assumpte: “ALTA BORSA SUBCONTRACTACIÓ” i les dades bàsiques de contacte de la vostra empresa.

 

PLA SUBCONTRACTACIO INDUSTRIAL 2019 Manresa