Subvencions en l’àmbit del comerç, dels serveis, l’artesania i la moda per a l’any 2018

 

Us fem avinent que al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya número 7657, de 5 de juliol de 2018, surten publicades, d’una banda, la Resolució per la qual s’obre la convocatòria per a la concessió de subvencions en l’àmbit del comerç, dels serveis, l’artesania i la moda per a l’any 2018 (ref. BDNS 406420) i, d’altra banda, la Resolució per la qual s’obre la convocatòria per a la concessió de subvencions en l’àmbit de l’artesania per a l’any 2018 (ref. BDNS 406421).

 

Us recordem que el passat dia 27 de juny es va publicar la RESOLUCIÓ per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions en l’àmbit del comerç, dels serveis, l’artesania i la moda, que també us adjuntem de nou.

 

Article 4. Presentació de sol·licituds:

El termini de presentació de sol·licituds, juntament amb la documentació i annexos corresponents, comença el dia 9 de juliol de 2018 i acaba el 14 d’agost de 2018, a excepció del Programa per a la nova implantació de comerços i millora comercial dels establiments, que es podran presentar fins l’exhauriment del pressupost destinat a aquest programa, amb el límit màxim el 31 de desembre de 2018.

 

Programes:

Programes per a entitats del comerç, serveis, artesania i moda:

1.Programa per a la competitivitat de l’empresa a través de les entitats.

 

Programes per a les empreses de comerç, serveis i moda:

  1. Programa per a la participació de les empreses de comerç en activitats firals sectorials, multisectorials i professionals d’àmbit nacional, estatal i internacional.
  2. Programa per a la transformació digital.
  3. Programa pera la nova implantació de comerços i millora comercial dels establiments (fins l’exhauriment pressupost destinat a aquest programa, amb límit màxim el 31 de desembre de 2018)
  4. Programa per a la internacionalització de la moda.

 

Programes per al sector artesà:

  1. Programa per a la promoció i comercialització dels productes artesans.
  2. Programa per a la millora de la gestió de l’empresa artesana.
  3. Programa per a la notorietat de les fires i fires-mercat d’Artesania

 

Resolució convocatòria subvencions artesania any 2018

 

Resolució convocatòria subvencions comerç, serveis, artesania i moda any 2018

 

Resolució de subvencions en l’àmbit comerç, serveis, artesania i moda 2018