SPACE , una via per a conèixer el sector Aeronàutic més proper a Toulouse

 

E 2007, els principals contractistes aeroespacials europeus es van adonar que la cadena de subministrament no era capaç de respondre als nous reptes de l’excel·lència industrial.
Al juny del 2007 van decidir crear l’associació SPACE ™, per recolzar el desenvolupament d’aquesta indústria.


La missió és dur a terme projectes de millora industrial sòlids amb els proveïdors, mitjançant l’intercanvi mutu de recursos dels principals contractistes aeroespacials

(ACITURRI, AERNNOVA, AIRBUS GROUP, ALESTIS, DAHER, DASSAULT AVIATION, DIEHL, LATECOERE,*LIEBHERR AEROSPACE ,*RATIER FIGEAC, ROCKWELL *COLLINS,*RUAG, SAFRAN, SONACA, THALES,*ZODIAC AEROSPACE).


Des de llavors,*SPACE ™ ha recolzat més de 600 projectes de millora industrial i ha format a més de 1500 experts sobre la manera de dominar les eines per a un control efectiu de processos industrials.
Els resultats inicials han complert les nostres expectatives; no obstant això, és necessari continuar amb el procés malgrat la difícil situació actual.


Per tant, per preparar-nos per a la següent fase d’arrencada del que sens dubte tornarem, és imperatiu perpetuar i desenvolupar la sostenibilitat de les nostres capacitats de fabricació.
Els objectius de *SPACE ™, una associació sense ànim de lucre professional, són per posar en comú la seva experiència a la disposició de servir a la comunitat aeroespacial europea i suportar tots els projectes locals i globals cap a iniciatives d’excel·lència industrial.

Accés a la informació de SPACE