Nova actualització del web dels fons europeus a Catalunya

 

Ja està disponible una nova actualització del portal dels fons europeus a Catalunya amb continguts específics sobre les oportunitats de finançament europeu en el període 2021-2027, especialment gràcies al Next Generation EU.

 

En concret, dediquem una secció específica a recollir les darreres novetats relacionades amb el Next Generation EU tant des de la perspectiva catalana com estatal i europea, tot destacant com presentar idees de projectes susceptibles de ser finançats a càrrec d’aquests recursos. Si tens una iniciativa d’alt impacte, que pugui contribuir a avançar cap a una economia més verda, digital i resilient, i que estigui vinculada a competències del Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència o d’altres departaments de la Generalitat de Catalunya, pots presentar la teva idea de projecte per mitjà de les bústies habilitades que trobaràs en aquesta secció. També recollim com respondre a les manifestacions d’interès proposades per l’Administració General de l’Estat espanyol.

 

A la secció Quins fons europeus hi ha trobaràs la descripció dels nous fons europeus disponibles en el període 2021-2027. En funció de les prioritats temàtiques, consulta també les actuacions finançables per mitjà de cadascun dels fons. Al web dels fons europeus a Catalunya podràs seguir consultant els projectes finançats per la UE a Catalunya entre els anys 2014 i 2020.

I, finalment, hem volgut destacar les ofertes de feina relacionades amb projectes europeus, un segment laboral en constant moviment.

https://exteriors.gencat.cat/ca/ambits-dactuacio/afers_exteriors/ue/fons_europeus/