Nou termini registre REACH 2018

 

ECHA ( Agència Europea )  ha elaborat un mapa de ruta amb 7 fases per realitzar el registre (veure pdf adjunt ). Actualment (idealment, però no necessàriament) les empreses que tenen obligació de registre haurien d’estar en la fase 3.

Per a cada fase s’ha dissenyat material de comunicació específic: webinars i notes de premsa amb informació detallada i pràctica i enllaços a la web de la ECHA  per guiar a les empreses en cada fase del procés. Encara que s’ha definit un calendari amb les diferents fases, tota les informació i els webinars estan disponibles i poden consultar-se a qualsevol moment. Encara no és trigui perquè les empreses que han de registrar comencin el procés, però es recomana començar al més aviat possible.

– Adjunt trobareu les notes de premsa en espanyol corresponents a les tres primeres fases, així com un fullet amb amb informació general del termini de registre REACH 2018 en espanyol 

– Podeu consultar els webinars celebrats al següent enllaç: http://echa.europa.eu/support/training-material/webinars/2016. 


Els *webinars *són en anglès, la resta de la informació a la web podeu trobar-la en espanyol.

 

REACH 2018_leaflet_ECHA_EEN_es

 

REACH 2018_phase 1

 

REACH 2018_phase 2

 

REACH 2018_phase 3