ngeu

La Secretaria d’Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial ha publicat al portal d’ajuts del Ministeri la convocatòria Missió IA.

Les ajudes corresponen al component 16 del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència: Estratègia Nacional de IA, l’objectiu de la qual és el finançament de projectes de recerca industrial o desenvolupament experimental en matèria d’intel·ligència artificial per a abordar els grans desafiaments socials o missions de país als quals fa referència la ENIA (bretxa de gènere, transició ecològica, vertebració territorial i bretxa digital) en sectors de gran rellevància i alta capacitat de disrupció i impacte.

Es finançaran grans projectes, fomentant la col·laboració entre organismes de recerca, grans empreses i pimes. Aquests grans projectes permetran a empreses líders en el sector involucrar en la col·laboració a petites empreses, localitzades en tot el territori, així com incentivar projectes que permetin la creació de startups i noves empreses en tot el territori al voltant de l’ús de la intel·ligència artificial.

 

Si voleu obtenir més informació, podeu contactar amb en Marc Rodríguez a mrodriguez@cambramanresa.org