Ja està disponible el nou portal web espanyol de el programa Horitzó Europa

 

 

El CDTI juntament amb la FECYT i el MCIN volen donar-vos la benvinguda a el nou portal espanyol de el programa Horitzó Europa: https://www.horizonteeuropa.es/.

 

Horitzó Europa és el programa marc de recerca i innovació (R + I) de la Unió Europea (UE) per al període 2021 -2027. És l’instrument fonamental per a dur a terme les polítiques d’R + D + I de la UE. L’objectiu general d’el programa és assolir un impacte científic, tecnològic, econòmic i social de les inversions de la UE en R + I, enfortint d’aquesta manera les seves bases científiques i tecnològiques i fomentant la competitivitat de tots els Estats Membres (EEMM).

 

Al portal de Horitzó Europa podràs trobar informació relativa als programes que es desenvoluparan al llarg de el període 2021 – 2027. En aquest portal trobaràs informació sobre les diferents parts de el programa, complementades amb les seccions de Notícies, Esdeveniments, Documents de interès i Enllaços d’interès per a cadascuna d’elles. Explora les diferents seccions i contacta amb els Punts Nacionals de Contacte per saber més sobre les convocatòries del teu interès.

 

Esperem que aquest portal, que evolucionarà i s’actualitzarà amb l’última informació rellevant d’el programa per als participants espanyols, us resulti d’utilitat per conèixer millor Horitzó Europa i mantenir-vos informats de les novetats de les convocatòries que ja estan obertes o s’obriran a les següents setmanes, constituint la primera onada d’oportunitats de finançament de el període 2021-2027.

 

https://www.horizonteeuropa.es/