Guies publicades pel Ministeri per la obertura de establiments relacionats amb el Turisme

El Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme ha publicat 12 protocols coordinats per l’ICTE després de la seva validació pel Ministeri de Sanitat. Es tracta de les primeres especificacions tècniques (protocols) elaborades per l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola en coordinació amb la Secretaria d’Estat de Turisme i en col·laboració amb les patronals de el sector i els experts designats per elles, tècnics de comunitats autònomes, ajuntaments i els sindicats UGT i CCOO. Els documents han comptat també amb l’assessorament d’associacions de prevenció de riscos laborals com l’Associació Espanyola de Serveis de Prevenció Laboral (AESPLA) i PRLInovación. HOSTELTUR ha estat avançant la passada setmana els esborranys dels Protocols COVID per al turisme.

En aquest moment, es poden ja consultar les de Restaurants, Hotels, Albergs, Càmpings i Ciutats de Vacances, Allotjaments Rurals, Guies de Turisme, Camps de Golf i Museus. S’espera que, durant aquest diumenge, també estiguin disponibles les de Balnearis, Oficines d’Informació Turística, Turisme Actiu i Agències de Viatge en aquest enllaç.

Aquestes especificacions tècniques, la implantació pretén reduir el risc de contagi generat per la COVID-19 en els establiments i recursos públics turístics, poden descarregar-se de forma gratuïta (complint d’aquesta manera el compromís adquirit amb el sector turístic espanyol), tant a la pàgina de el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme.

 

Accés a la guies des de aqui