Covid19 Community per ajudar a la coordinació de tot tipus de material solidari arreu de Catalunya

 

La Cambra de Comerç de Manresa, conjuntament amb la resta de Cambres de Catalunya, impulsen la Plataforma Solidària COVID-19 COMMUNITY amb l’objectiu d’ajudar a la coordinació d’ofertes i demandes de tot tipus de material solidari arreu de Catalunya

 

COVID-19 COMMUNITY és un nova plataforma solidària que permet gestionar més fàcilment les necessitats i oferiments de material, elements de protecció i altres recursos entre empreses, productors, voluntaris i particulars.

Les Cambres de Comerç catalanes, juntament amb Artic i Sixtemia, hem posat en marxa la plataforma COVID-19 COMMUNITY amb l’objectiu d’ajudar a la coordinació del material solidari arreu de Catalunya.

Les Cambres de Comerç i la xarxa de contactes público-empresarials de les seves demarcacions s’encarreguen del seu seguiment territorial, amb el recolzament tècnic dels equips d’Artic Studio i Sixtemia.

L’operativa és ben senzilla:

  • Què necessites?
    Si tens necessitats que puguin ser satisfetes solidàriament, fes la petició mitjançant aquest formulari i des de la plataforma es canalitzaran aquells oferiments que encaixin amb la teva demanda.

Que tens/ ofereixes?
Si pots oferir material solidari, elements de protecció o altres recursos a través d’aquest enllaç podràs gestionar-ne el lliurament de la forma més eficient possible.

 

https://www.cv19.community/