Catalonia Trade Portal

 

En l’actual entorn de mercats globalitzat, l´accés a  informació actualitzada i en temps real es converteix en una necessitat per a les empreses. En diversos estudis, les empreses catalanes i europees, va assenyalar la manca d’informació vàlida com el principal obstacle per a la internacionalització.

 

En resposta a aquesta necessitat, l’Oficina Tècnica de Barreres per a la Internacionalització d’ACCIO ofereix a les empreses el CATALONIA TRADE PORTAL, a partir de demà, una plataforma digital integrada amb informació, eines i bases de dades per facilitar l’accés a mercats internacionals.

A través d’aquest portal es poden explorar nous mercats, trobar estudis de mercat, accedir a bases de dades d’importadors, esbrinar les taxes i aranzels, calcular el cost d’exportació o importació i conèixer els documents necessaris per exportar entre d’altres. El portal ofereix més de 30 eines i 800 fonts d’informació.

Hi han tres formes de trobar la informació:

  • A través del codi aranzelari HS (fins a 6 dígits) o amb el nom del producte en anglès
  • Buscant dins dels sectors llistats
  • A través de l’accés ràpid

Una vegada escollida la forma de desplegament de la informació heu d’escollir si voleu exportar o importar i tindreu accés a un món d’informació.

 

Accés a Catalonia Trade Portal