Afavorir que persones en situació d’atur o bé persones ocupades que volen millorar la seva situació laboral puguin treballar en empreses industrials amb activitat exportadora i amb un alt component innovador. Aquest és l’objectiu del curs “L’empresa del demà: nous mercats, noves formes de venda i nova indústria”, que organitza la Cambra de Comerç de Manresa en el marc del projecte Ocupació al Bages Industrial. El curs és gratuït i s’iniciarà el dia 8 de novembre, amb inscripció oberta fins el 5 de novembre. Es tracta d’una proposta adreçada a professionals amb perfil administratiu, on es treballaran diferents elements relacionats amb la innovació i la internacionalització de les empreses, des del màrqueting digital fins a la indústria 4.0 o el comerç electrònic.

Ocupació al Bages Industrial és un programa conjunt de l’Ajuntament de Manresa i la Diputació de Barcelona en el qual s’emmarquen diferents propostes adreçades a millorar la competitivitat de la indústria local i a impulsar l’ocupació en aquest sector, a partir d’accions formatives adaptades a les necessitats de les empreses.

El curs “L’empresa del demà” s’impartirà a la Cambra de Comerç de Manresa entre el 8 de novembre i el 5 de desembre, en horari de dilluns a divendres de 9 del matí a 2 del migdia. Té una durada de 100 hores i ofereix una beca de transport per als alumnes que s’hagin de desplaçar des de fora de Manresa. A més, els alumnes formaran part d’una borsa de treball que les empreses tindran a la seva disposició per quan necessitin incorporar nous professionals. Per a més informació cal trucar al telèfon de la Cambra, el 93 872 42 22 o enviar un correu electrònic a jmonge@cambramanresa.org.