La Cambra de Comerç de Manresa, a través del Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE), ofereix un nou curs de soldadura amb l’objectiu d’inserir joves al mercat laboral. El curs tindrà lloc entre el 12 de maig i el 13 de juny a les instal·lacions de l’institut Lacetània de Manresa amb un enfocament molt pràctic que permetrà als alumnes aprendre les tècniques de soldadura i avançar d’acord amb el seu propi procés d’aprenentatge. A més, els alumnes també treballaran les seves habilitats socials per agafar confiança i seguretat a l’hora de relacionar-se amb les empreses.

La formació és gratuïta i s’adreça a joves menors de 30 anys. El de soldador és un perfil professional molt demanat per part de les empreses industrials del territori, fet que fa preveure un bon nivell d’inserció laboral dels participants que facin el curs. Tots ells entraran a formar part d’una borsa de treball que es posarà a disposició de les empreses que necessitin incorporar nous professionals.

Ajuts per a la contractació

La Cambra de Comerç de Manresa disposa d’una línia d’ajuts per a les empreses que contractin joves inscrits al programa PICE, dotada amb 40.500 euros per aquest any 2017. Per cada contracte d’un mínim de 6 mesos, l’empresa es pot beneficiar d’un ajut directe de 1.500 euros. Per a més informació sobre els cursos i els ajuts, cal contactar amb la Cambra al telèfon 93 872 42 22 o al correu electrònic jmonge@cambramanresa.org.