La Cambra de Comerç de Manresa i el Centre de Formació Pràctica llancen una nova proposta per a joves sense feina que vulguin formar-se i treballar a la indústria. En aquesta ocasió, ofereixen un curs de 155 hores en pneumàtica i hidràulica, que ha de permetre als participants adquirir els coneixements bàsics per poder treballar en instal·lacions pneumàtiques i hidràuliques. El curs consta de sessions teòriques, que es faran a la seu de la Cambra a l’edifici de Can Jorba, en què es treballaran les habilitats necessàries per anar a buscar feina i desenvolupar-se correctament en un lloc de treball, i classes pràctiques a les instal·lacions del CFP al Palau Firal. Es tracta de la segona edició d’aquest curs, que l’any passat va tenir una molt bona acollida per part d’alumnes i empreses.

El curs començarà el dilluns 17 d’octubre i s’adreça a joves de fins a 30 anys que no treballin ni hagin estudiat en els darrers mesos. Forma part del Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE), que té per objectiu reduir l’atur juvenil oferint formació clarament enfocada a ocupar un lloc de treball. Per aquest motiu, un cop acabat el curs els participants entren a formar part d’una borsa de treball que es posa a disposició de totes les empreses del territori. A més, les empreses que contractin joves que hagin seguit aquest programa formatiu poden gaudir d’importants incentius econòmics.

Per a més informació i inscripcions, cal adreçar-se a la Cambra de Comerç de Manresa, al telèfon 938724222 (Josep Maria Monge) o al correu electrònic jmonge@cambramanresa.org.