“Fes brillar el teu comerç per Nadal” és el títol del proper taller de comerç de la Cambra, l’últim d’aquesta temporada, que es farà els propers dimarts 26 i dijous 28 de novembre de 2/4 de 3 a 2/4 de 5 de la tarda a la seu de la Cambra de Comerç de Manresa. En aquest taller es prepararà els comerços participants per afrontar la campanya de Nadal de la millor manera possible, posant a punt el seu establiment i aplicant les últimes tendències per projectar una bona imatge i donar un bon servei en un dels moments més importants de l’any per al sector.

Entre les qüestions que es treballaran hi ha com millorar l’aparador i crear un espai nadalenc a l’establiment, com exposar el producte de manera atractiva, tècniques per conceptualitzar i homogeneïtzar la campanya nadalenca en la botiga i també en els diferents mitjans de difusió, com fer una paqueteria més divertida i nadalenca i com crear experiències per a la clientela durant les festes de Nadal.

La inscripció al taller és gratuïta i es pot fer per telèfon, trucant al 93 872 42 22, o bé enviant un correu electrònic a jmonge@cambramanresa.org. Durant els mesos de setembre i octubre s’han fet cinc tallers per al sector del comerç en els que s’han tractat temes d’interès per al sector com són la promoció a les xarxes socials, l’atenció al client, el màrqueting adreçat a les generacions més joves o la paqueteria. Les propostes han tingut una molt bona acollida entre els professionals del sector, que hi han vist una bona oportunitat per millorar la seva competitivitat i preparar-se per a la campanya nadalenca.