L’Englantina i Les Sabatilles Vermelles han estat les botigues guanyadores del 51è Concurs d’Aparadors de Nadal de Manresa, convocat per la Cambra de Comerç amb el suport de la UBIC i l’Ajuntament de la ciutat. L’aparador de L’Englantina, la cafeteria-xocolateria del carrer del Born, ha estat el primer classificat en la categoria del premi del jurat, que ha premiat en segon lloc el Celler Ramon Roqueta de la carretera de Vic i el Forn de Cabrianes de la Muralla del Carme. El jurat ha estat format per Assumpció Lleonart, Jordi Singla, Sebastià Suet i Josep Maria Monge.

En la categoria de premi del públic l’establiment guanyador ha estat Les Sabatilles Vermelles per segon any consecutiu. Ha quedat en segon lloc la floristeria Brunea i en tercer lloc la botiga de roba Gilda. En total, s’han registrat prop d’un miler de vots a través de l’aplicació electrònica habilitada per a l’ocasió, la segona xifra més alta des que es va implanta el sistema de votacions populars.

Els guanyadors de cada categoria s’emporten un premi de 300 €. Amb 33 comerços inscrits, el Concurs d’Aparadors de Nadal 2018 ha estat el més participat dels últims 10 anys, en una mostra de la vitalitat i el dinamisme del teixit comercial manresà. Els premis s’han lliurat aquest dijous a la tarda en un acte a la Cambra de Comerç en el qual han pres part el regidor de Comerç de l’Ajuntament de Manresa, Jaume Arnau, i la presidenta de la Unió de Botiguers i Comerciants de Manresa, Tània Infante.