La formació en comerç internacional de la Cambra ha rebut una nota mitjana de 8,7 per part del centenar de participants que han realitzat algun dels cursos que s’han fet al llarg del 2019. En total, s’han organitzat 10 formacions durant el 2019, entre les que formen part de la programació de la Cambra i les formacions a mida que es dissenyen a petició de les empreses i que permeten adaptar totalment els continguts, formats i horaris d’acord amb les seves necessitats.

Un dels cursos que ha tingut més bona acollida ha estat el d’Incoterms 2020, que s’ha dedicat a explicar les novetats que han entrat en vigor aquest any en relació a aquest document que, si bé no és d’ús obligatori, és molt recomanable en els processos de compravenda internacional.

Per aquest 2020, la Cambra continua apostant per la formació especialitzada en comerç internacional, tenint en compte que a la comarca hi ha moltes empreses amb activitat exterior que necessiten disposar de professionals que coneguin bé tots els procediments implicats en aquests processos.