La Cambra de Comerç de Manresa ha programat per al proper 27 d’octubre un taller adreçat a comerciants sobre l’ús de les xarxes socials per a la promoció comercial. La sessió és gratuïta i es farà al migdia, de 14.30 a 16.30 hores, per poder facilitar l’assistència dels professionals del sector del comerç. Es tracta d’una proposta emmarcada en el programa de la Cambra de suport al petit comerç, en el qual s’hi inclouen diferents accions formatives específiques per a empresaris i professionals d’aquest sector i un servei de diagnosis comercials en què els establiments poden ser analitzats per un expert extern, que els fa propostes per millorar el seu negoci.

El taller sobre promoció comercial a les xarxes socials anirà a càrrec de Neus Artigas, periodista i fundadora de l’empresa de serveis de comunicació CatPress. La sessió tindrà un enfocament clarament pràctic, amb l’objectiu que els assistents visualitzin casos reals de promoció comercial a través de les xarxes que puguin agafar com a exemple per aplicar als seus negocis. El taller començarà amb una breu introducció a les principals xarxes socials, continuarà amb una exposició de casos pràctics de promocions comercials a través de Facebook, Twitter o Instagram (concursos, descomptes, ofertes, viralització de continguts, etc.) i acabarà amb un exercici de participació en què els assistents elaboraran un projecte de promoció comercial a través de les xarxes i el compartiran amb la resta de participants al curs.

Les inscripcions per aquest taller, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, ja estan obertes i cal fer-les al telèfon 93 872 42 22 o bé enviant un correu electrònic a jmonge@cambramanresa.org.