La Cambra de Comerç de Manresa engega un nou programa per ajudar a la inserció laboral de persones de més de 45 anys que s’han quedat sense feina. Es tracta d’un programa impulsat a tot l’estat per les Cambres de Comerç i que a Manresa s’iniciarà el proper 19 d’octubre amb un curs de competències digitals adreçat específicament a aquest col·lectiu. El curs té una durada de 100 hores, és gratuït, i es farà presencialment a les instal·lacions de la Cambra fins el dia 13 de novembre, en horari de dilluns a divendres de 9 del matí a 2 del migdia.

El curs està pensant perquè els participants adquireixin noves habilitats digitals i millorin la seva productivitat en aquest entorn, tant des del punt de vista ofimàtic com de les tecnologies al núvol i del teletreball. El curs s’estructura en 4 mòduls, cadascun d’ells centrats en un àmbit diferent. En el primer es treballarà la creació de documents de text, el segon estarà centrat en els fulls de càlcul i la gestió de dades, el tercer serà sobre les eines d’internet i el teletreball i en l’últim els participants aprendran a fer presentacions eficaces.

Les inscripcions per al curs ja són obertes. Per fer-les cal posar-se en contacte amb la Cambra al telèfon 93 872 42 22 o per correu electrònic a jmonge@cambramanresa.org.