La Cambra de Comerç de Manresa ofereix les darreres places per al curs de gestió administrativa i financera del comerç internacional, que iniciarà les classes el proper dilluns, 18 de gener. Aquest curs, totalment gratuït i adreçat a persones en situació d’atur, vol donar la possibilitat als seus alumnes de formar-se en un àmbit, el del comerç internacional, amb una alta demanda per part de les empreses. Comprèn un total de 620 hores amb pràctiques en empreses i dóna accés a un certificat de professionalitat de nivell 3, un document que pot convalidar-se per crèdits d’un cicle formatiu.

Aquest és l’únic curs de formació ocupacional sobre comerç internacional que s’oferirà aquest any 2016 a la comarca del Bages. Des de la Cambra, que habitualment col·labora amb empreses del territori en els seus processos d’internacionalització, es té el convenciment que una proposta formativa d’aquest tipus ajudarà tant a les persones en procés de recerca de feina com a les empreses que necessitin comptar amb professionals formats en l’àmbit del comerç internacional per tirar endavant els seus projectes d’exportació.

El curs està finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el ministeri de Treball i Seguretat Social, el departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat i el Fons Social Europeu. Les persones interessades poden posar-se en contacte amb la Cambra al 93 872 42 22 i a jmonge@cambramanresa.org. D’altra banda, el 23 de gener començarà el segon dels cursos ocupacionals que oferirà la Cambra aquest any: Gestió comercial de vendes, de 530 hores i que també dóna accés a un certificat de professionalitat de nivell 3.