La Cambra de Comerç de Manresa ofereix un curs de formació gratuït per a joves que vulguin dedicar-se professionalment al sector de l’hostaleria, un àmbit amb una forta demanda de professionals qualificats. Per donar resposta a les necessitats d’aquest sector al territori, la Cambra ha programat aquest curs que constarà d’un total de 155 hores en les quals els participants aprendran els conceptes i habilitats bàsiques per treballar en aquest sector, com treball en equip, atenció al client, comunicació, etc.

La proposta forma part del Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE), mitjançant el qual la Cambra ofereix formació gratuïta per a joves menors de 30 anys d’acord amb les necessitats del teixit empresarial del territori, amb l’objectiu d’afavorir la inserció laboral d’aquests joves. Les persones que s’apuntin a aquest curs gaudiran, a més, d’una beca de 93 euros i formaran part d’una borsa de treball que s’oferirà a les empreses que necessitin contractar personal. Des de la Cambra també s’ofereixen ajuts econòmics per a les empreses que contractin joves formats dins del programa PICE.

El curs es farà del 25 d’abril al 8 de juny a les oficines de la Cambra de Comerç de Manresa a l’edifici de Can Jorba. L’horari serà de dilluns a divendres de 9 del matí a 1 del migdia. Per a més informació, es pot contactar amb la Cambra al telèfon 93 872 42 22 o per correu electrònic a pice@cambramanresa.org.