La Cambra de Comerç de Manresa formarà joves per treballar en comerços i d’altres empreses en tasques d’atenció al client, en una nova proposta formativa emmarcada en el Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE), de lluita contra l’atur juvenil. El curs s’adreça a menors de 30 anys que els darrers mesos no hagin estat estudiant ni treballant i els ofereix seguir gratuïtament un itinerari formatiu clarament enfocat a ocupar un lloc de treball. Per aquest motiu, un cop finalitzada la formació els participants s’inclouen en una borsa de treball que es dóna a conèixer entre les empreses, que a més disposen d’incentius econòmics per a la contractació. Aquest curs ja es va fer el passat mes de novembre i va obtenir molt bons resultats.

Aquest nou curs del programa PICE es farà entre el 2 de juny i el 13 de juliol, en horari de 9 del matí a 2 del migdia de dilluns a divendres. El contingut es divideix en dues parts: una primera d’ocupabilitat i habilitats socials per guanyar confiança a l’hora d’apropar-se a les empreses i desenvolupar-se adequadament al lloc de treball. La segona part se centrarà en aprendre les tècniques de qualitat en el servei i atenció al client (com relacionar-se amb els clients, com comunicar-s’hi eficientment i fidelitzar-los, etc.).

Les persones interessades en fer aquest curs poden posar-se en contacte amb la Cambra al telèfon 93 872 42 22 o al correu electrònic jmonge@cambramanresa.org.