La Cambra de Comerç de Manresa començarà properament una nova edició dels Tallers de Comerç, un programa de píndoles formatives gratuïtes adreçades professionals i empreses del sector del comerç de proximitat. En aquesta ocasió es combinaran les sessions presencials i les virtuals, amb un programa de 7 propostes formatives que tindran lloc entre els mesos d’octubre i desembre d’aquest any. L’objectiu d’aquests tallers és donar eines als petits establiments comercials per adaptar-se als nous models de consum, millorar la competitivitat del seu comerç i incorporar-hi tot allò relacionat amb les noves tecnologies i les xarxes socials.

La primera sessió serà presencial i es farà el dijous 15 d’octubre, de 2/4 de 3 a 2/4 de 5 de la tarda, sota el títol de “La digitalització com a eina per al comerç, no com a finalitat”. Anirà a càrrec de Xavier Sardà i estarà dedicada a explicar de quina manera els comerços poden adaptar-se als nous temps a través de la digitalització i quines eines tecnològiques tenen al seu abast per fer-ho possible. L’objectiu és que la digitalització es vegi com una inversió més que com una despesa, i que el procés per arribar-hi es faci de manera intel·ligent i planificada.

A aquest taller el seguirà un altre, també presencial, el dia 22 d’octubre, a càrrec de Sílvia Cubo i que porta per títol “El nou model de comerç: solucions pràctiques i realistes a l’abast de tothom”. El mes de novembre n’hi haurà tres més: “Com afecta gestionar les polítiques de consum en l’entorn actual”, que es farà en format on line el dia 5 de novembre, i que tindrà com a ponent a la directora de l’Agència Catalana de Consum, Montserrat Ribera; “Fes brillar el Nadal en el teu comerç”, els dies 12 i 19 de novembre, amb Bibiana Becerra; i “Crea una paqueteria especial i atractiva”, el dia 26 de novembre també amb Bibiana Becerra.

Pendents de concretar data hi ha dos tallers més: un sobre estratègies a Instagram per al comerç i un altre sobre màrqueting digital i nous públics.

Per a més informació i inscripcions cal posar-se en contacte amb la Cambra, al telèfon 93 872 42 22 o al correu electrònic jmonge@cambramanresa.org. També es pot fer la inscripció on line al web www.cambramanresa.cat