La Cambra de Comerç de Manresa ha convocat una nova edició del tradicional Concurs d’Aparadors de Nadal, que aquest any arriba ja a la seva 54ena edició. Amb el concurs, la Cambra vol animar el comerç de Manresa a lluir la seva millor cara per aquestes festes, amb aparadors originals, innovadors i creatius. Per això es tornaran a concedir dos premis de 300 euros, un per a l’aparador escollit pel jurat i un altre per al que escollirà el públic amb els seus vots.

El termini d’inscripcions ja és obert i finalitza el dia 14 de desembre. Poden participar-hi tots els comerços de la ciutat de Manresa. Aquests, hauran de tenir l’aparador muntat des del dia de la inscripció i fins el dia 26 de desembre. La participació per als comerços és gratuïta.

Els ciutadans seran els encarregats d’escollir el guanyador del premi del públic amb les seves votacions, que es faran mitjançant una aplicació electrònica a la qual es podrà accedir des del codi QR que mostraran els aparadors participants. Les votacions del públic s’obriran el dia 9 de desembre i es tancaran el dia 15 a les 12 de la nit. Entre totes les persones que votin se sortejarà un val de 50 € per gastar en qualsevol dels comerços participants al concurs.

El lliurament de premis tindrà lloc el divendres 17 de desembre, a les 2 del migdia, a la seu de la Cambra de Comerç de Manresa.

L’any passat 23 establiments van participar al Concurs d’Aparadors de Nadal. Els guanyadors van ser la floristeria Brunea (premi del públic) i Culinàrium (premi del jurat). Més d’un miler de persones van participar en les votacions per escollir el premi del públic.