La Cambra de Comerç de Manresa busca joves de menys de 30 anys que vulguin formar-se per treballar en el sector de la bellesa i les cures personals a través d’un nou curs del programa PICE, que estarà centrat en la manicura i la pedicura. El curs, que és gratuït i està becat amb 75 €, es farà entre els dies 14 de maig i 20 de juny, en horari de dilluns a divendres. La formació especialitzada anirà a càrrec de l’Escola Christabel. A més, també es treballaran continguts generals de competències bàsiques i ocupabilitat.

El programa PICE de la Cambra ofereix formació adaptada a les necessitats de les empreses del territori, amb l’objectiu de combatre l’atur juvenil. Un cop acabats els cursos, els joves participants entren a formar part d’una borsa de treball que es posa a disposició de totes les empreses que necessitin incorporar nous professionals.

Per a més informació i inscripcions sobre aquest nou curs de manicura i pedicura, cal posar-se en contacte amb la Cambra trucant al telèfon 93 872 42 22 o bé enviant un correu electrònic a jmonge@cambramanresa.org.