El Concurs d’Aparadors de Nadal de Manresa, organitzat per la Cambra de Comerç, ja ha obert el termini perquè el públic pugui votar per al seu aparador preferit d’entre tots els participants. Les votacions es fan a través d’un enllaç al qual s’accedeix escanejant el codi QR que mostren els aparadors inscrits al concurs o bé directament clicant aquí. Es pot votar fins el dimecres 15 de desembre a les 12 de la nit i entre totes les persones que ho facin se sortejarà un val de compra de 50 € per gastar en un dels establiments participants. El sistema només permet registrar un vot des de cada dispositiu, fix o mòbil.

En aquests moments hi ha onze comerços inscrits, que són: Farmàcia de la Plaça (plaça Major), Personal i Intrasferible (carrer Josep M. Planes), La Lionesa (Passeig Pere III), Forn de Cabrianes (Muralla del Carme), Culinarium (carrer Sant Joan Baptista de la Salle), Laura Sanmiquel (carretera de Cardona), Pintures Sagrada Família (carrer Viladordis), Les Sabatilles Vermelles (carrer Sant Miquel), L’Atelier (carrer Urgell), Electrodomèstics Màrquez (muralla del Carme) i Setè Cel (carretera de Vic). El termini d’inscripcions continua obert fins el proper dimarts. La participació és gratuïta i hi ha en joc dos premis, un concedit per un jurat i un altre pel públic, de 300 € en metàl·lic cada un.

Amb aquest concurs, la Cambra vol animar el comerç de Manresa a lluir la seva millor cara per aquestes festes, amb aparadors originals, innovadors i creatius. El dia 17 de desembre es coneixeran els guanyadors d’aquesta edició de l’històric concurs, que enguany ja és la 54ena.