Grup Santasusana i la floristeria Brunea són els dos guanyadors del concurs d’aparadors de Nadal 2021 organitzat per la Cambra de Comerç de Manresa. Grup Santasusana s’ha endut el premi del jurat mentre que la floristeria Brunea repeteix com a guanyadora del premi del públic, després que l’any passat ja s’endugués aquest guardó. Cadascun d’ells s’emporta un premi de 300 €.

En total, s’han registrat més de mil cinc cents vots per escollir el premi del públic, una xifra superior a la de l’any passat. Entre totes les persones que han votat s’ha sortejat un val de compra de 50 € per gastar als comerços participants. La guanyadora del val ha estat Tiffany Muñoz.

Els segon i tercer classificats en la categoria de premi del jurat han estat la floristeria Rosa de Jericó i La Lionesa, respectivament. Pel que fa a la categoria de premi del públic, Les Sabatilles Vermelles i Grup Santasusana han quedat en segon i tercer lloc.

La participació en aquesta 54ena edició del concurs ha estat molt bona, amb 24 establiments inscrits, un més que l’any passat. Els participants han estat: Farmàcia de la Plaça, Personal I Intrasferible, La Lionesa, Forn de Cabrianes, Laura Sanmiquel, Culinarium, Pintures Sagrada Familia, Les sabatilles vermelles, L’Atelier d’espai per art, Electrodomèstics Márquez, Setè cel, Llibreria Papasseit, Vins Alsina, Floristeria Brunea, Pastisseria El cigne, Obrallar, Can Solvi, El forn, Grup Santasusana, Tarannà cosmètics, Joieria Copèrnic, Floristeria Rosa de Jericó, La poma d’Eva, i Llibreria Sobrerroca.

Amb el concurs, la Cambra vol projectar el comerç de proximitat en unes dates tan assenyalades com són la campanya de Nadal. Es tracta d’un històric concurs que s’ha celebrat de manera ininterrompuda al llarg de 54 edicions. L’acció compta amb el suport de la Unió de Botiguers i Comerciants i de l’Ajuntament de Manresa.