La Cambra de Comerç de Manresa posa en marxa una nova edició, la 52ena, del tradicional concurs d’aparadors de Nadal. El proper dilluns dia 2 de desembre s’obre el període d’inscripcions per a tots els establiments que vulguin participar-hi. La inscripció és gratuïta i s’hi poden apuntar tots els comerços de la ciutat de Manresa. Hi ha temps per fer-ho fins el dia 16 de desembre.

Després d’unes últimes edicions molt reeixides, en què s’han batut rècords de participació, el concurs torna amb la voluntat d’impulsar la imatge i la competitivitat del comerç manresà en unes dates molt importants per al sector. Un any més, el públic tindrà l’oportunitat de votar el seu aparador preferit mitjançant una aplicació informàtica que s’habilitarà durant el període de votacions. A banda del premi del públic, hi haurà també un jurat expert que visitarà els establiments i escollirà un guanyador. S’entregaran dos primers premis, un del públic i un altre del jurat, dotats en 300 € cadascun.

Dates a tenir en compte

Les dates clau a tenir en compte són:

  • Del 2 al 16 de desembre, inscripcions.
  • Del 12 al 18 de desembre, votacions electròniques.
  • 19 de desembre, lliurament de premis.

El tema de l’aparador és lliure. A l’hora de fer les valoracions, el jurat tindrà en compte que la proposta sigui original, adequada a l’entorn i amb impacte comercial. També es valorarà la seva qualitat artística.

La passada edició del concurs d’aparadors de Nadal de la Cambra va tenir 33 inscrits i prop d’un miler de persones van votar per al premi del públic. Els guanyadors van ser L’Englantina per al premi del jurat i Les Sabatilles Vermelles per al premi del públic. L’organització del concurs compta amb el suport de la UBIC i l’Ajuntament de Manresa.

Podeu consultar les bases aquí.