En l’era de les noves tecnologies, les xarxes socials i elcomerç electrònic, com ha de connectar el comerç tradicional amb les noves generacions? Aquest serà el tema del segon taller de comerç de la Cambra, que es farà dilluns vinent dia 28, de 9.30 a 11.30 del matí, a la seu de la institució a l’edifici de Can Jorba. Com tota la resta de tallers programats fins a finals d’any, la participació és gratuïta tot i que cal inscriure’s enviant un correu electrònic a jmonge@cambramanresa.org.

Al taller de dilluns s’explicarà als comerciants com poden crear continguts i comunicar-se amb el públic més jove amb l’objectiu de vendre els seus productes i serveis i fidelitzar-los com a clients. També es veurà la importància que tenen les noves generacions per al sector del comerç, com es comporten davant les marques i com els emprenedors i empreses poden connectar-hi en funció del seu públic objectiu.

Durant el taller es treballaran continguts com la tipologia de consumidors (Millenials, Generació Z), quines coses els inspiren, quins són els seus valors, com comunicar-se en l’entorn digital o què esperen aquests consumidors trobar en un lloc web. També s’explicaran casos reals dels sectors de la moda, el turisme, la gastronomia o els esports.