El Programa Integral de Qualificació i Ocupació de la Cambra (PICE) disposa d’una nova proposta formativa per a joves que vulguin treballar al sector del comerç. El curs començarà el proper 1 d’octubre i s’adreça a nois i noies menors de 30 anys que no treballin ni estiguin estudiant, amb el clar objectiu d’aconseguir la seva inserció laboral en empreses del sector del comerç en vistes a la campanya de Nadal 2015.

El curs inclou una part de formació troncal pensada per oferir uns coneixements bàsics i necessaris a l’hora de trobar feina, vàlids per a tothom independentment de la seva experiència laboral i estudis previs. La formació troncal comprèn formació en TIC, en ocupabilitat i habilitats socials i en anglès. La segona part del curs és la formació específica per al lloc de treball, i que en aquest cas serà un curs de qualitat en el servei i l’atenció al client al comerç. Seran 60 hores en què els alumnes aprendran a relacionar-se amb els clients i a utilitzar tècniques per comunicar-se eficientment amb ells i fidelitzar-los.

Un cop finalitzat el programa formatiu, els participants entraran a formar part d’una borsa de treball que es posarà a disposició de les empreses del territori que necessitin contractar nous treballadors. A més, el programa PICE ofereix incentius a les empreses que contractin aquests joves.

El curs és gratuït i la inscripció estarà oberta fins el dia 25 de setembre. Per a més informació, es pot trucar al telèfon 93 872 42 22 o bé enviar un correu electrònic a pice@cambramanresa.org.