El concurs d’aparadors de Nadal de Manresa, organitzat per la Cambra de Comerç amb el suport de l’Ajuntament de Manresa i la UBIC, obre demà el termini de votacions populars, que s’allargarà fins el dia 16 de desembre a mitjanit. Per votar, caldrà accedir a un aplicatiu llegint el codi QR que llueixen els aparadors participants o bé entrant al web www.cambramanresa.cat. Només es permetrà emetre un vot per dispositiu i, entre totes les persones que votin, se sortejarà un val de compra de 50 € als establiments participants al concurs.

De moment hi ha 9 comerços inscrits en aquesta 53ena edició del concurs d’aparadors de Nadal. Es tracta de la farmàcia Solé, Nounat, La Lionesa, el Forn de Cabrianes de la Muralla del Carme, Bricoelèctric, Pintures Sagrada Família, Vins Alsina, Eix Òptics i Personal i Intransferible. El termini d’inscripció per als comerços és obert fins el proper dilluns 14 de desembre. Per apuntar-s’hi només cal contactar amb la Cambra al 93 872 42 22 o al correu electrònic andrea@cambramanresa.org. La inscripció és gratuïta.

Els comerços participants optaran a un dels dos premis del concurs: el del jurat, que serà escollit per un jurat professional, i el del públic, fruit de les votacions populars. Tots dos premis estan dotats amb 300 €.
Des de la Cambra s’anima al màxim nombre de comerços a aprofitar aquesta oportunitat per projectar-se davant de la ciutadania i contribuir a omplir d’alegria els carrers en aquests moments tan delicats. I és que aquesta 53ena edició del concurs vol contribuir més que mai a dinamitzar el comerç de proximitat de la ciutat i donar-li l’impuls necessari per revertir la crisi generada per la pandèmia de Covid.