El concurs d’aparadors de Nadal de Manresa que organitza la Cambra de Comerç amb el suport de la UBIC i l’Ajuntament de Manresa encara els propers dies la seva recta final. Demà dimarts és l’últim dia d’inscripcions per als comerços que vulguin participar-hi. En aquests moments ja són 25 els establiments que competeixen per ser escollits com el millor aparador nadalenc del 2015, una xifra que demostra que el concurs manté l’alt poder de convocatòria que ha tingut en les darreres edicions. La inscripció és gratuïta i per fer-la cal adreçar-se a la Cambra, per telèfon al 93 872 42 22 o per correu electrònic a jmonge@cambramanresa.org.

D’altra banda, les votacions per al premi del públic es mantindran obertes fins el dimecres dia 16 a les 12 de la nit. Fins llavors, tothom qui ho vulgui podrà escollir quin és el millor aparador d’entre tots els participants. Per votar cal llegir amb el telèfon mòbil el codi QR que mostren els aparadors participants o bé entrar al web de la Cambra (www.cambramanresa.org) i clicar a l’apartat del concurs d’aparadors, des d’on es podrà accedir a l’enllaç que permet fer les votacions. Cal recordar que només pot emetre’s un vot per dispositiu. El mateix dimecres el jurat farà el recorregut pels aparadors participants per escollir els tres guanyadors del premi del jurat.

Els guanyadors es coneixeran el dia 17 de desembre en l’acte de lliurament de premis que tindrà lloc a la Cambra. Hi haurà tres premis del jurat, dotats amb 250, 50 i 50 euros; i tres premis del públic, dotats en 150, 50 i 50 euros.