El proper dilluns dia 15 s’acaba el termini d’inscripcions al 47è Concurs d’Aparadors de Nadal de Manresa. Amb 24 comerços concursants fins al moment, la participació a l’edició d’enguany se situa a la banda alta després que l’any passat es registrés el millor nivell de participació dels darrers anys amb un total de 28 establiments inscrits. La inscripció al concurs és gratuïta i per a formalitzar-la només cal adreçar-se a la Cambra, per telèfon al 93 872 42 22 o per correu electrònic a jmonge@cambramanresa.org. Tots els comerços que s’apuntin rebran un número de participant que hauran de mostrar al seu aparador.

D’altra banda, ahir es va obrir el termini per recollir les votacions del públic, que finalitzarà el proper dimecres dia 17. Les votacions del públic es recullen de manera electrònica a través d’un web (http://cambramanresa.polldaddy.com/s/47%C3%A8-concurs-d-aparadors-de-manresa) al qual s’accedeix des de la pàgina de la Cambra (www.cambramanresa.cat) o llegint amb un dispositiu mòbil el codi QR que llueixen els aparadors al seu full de participant. L’aplicació només permet registrar un vot per dispositiu. D’aquestes votacions en resultarà el premi del públic, consistent en 150 euros per al primer classificat, i 50 per al segon i el tercer.

L’altre premi serà el del jurat, que farà la visita als establiments participants el dia 17 de desembre. L’endemà es donarà a conèixer el seu veredicte, així com el resultat de les votacions del públic, en un acte que tindrà lloc a la Cambra a 2/4 de 4 de la tarda amb l’objectiu de facilitar l’assistència dels professionals del sector del comerç. El premi del jurat està dotat amb 250 euros per al primer, i 50 per al segon i tercer. El concurs compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa i la UBIC.

Els comerços participants

Els establiments inscrits fins al moment són: Inllobsa, Personal i Intransferible, Forn de Cabrianes, Llibreria Papasseit, El Cigne, La Mainada, Les Sabatilles Vermelles, Terres i Parets, Vins Tomasa, Farrés 39, Perruqueria Itziar, Visual Òptica, Mengem Bages, Mac Mobles Poble Nou, Setè Cel, Nins, L’Orquídia, Elde, We love cooking, Joieria Copèrnic, Roqueta, Tenessee, El Taller i Joan Soler.