Aquest dimarts 12 de desembre s’obre el termini per a les votacions populars del 50è Concurs d’Aparadors de Nadal organitzat per la Cambra de Comerç de Manresa. L’aplicatiu per registrar els vots estarà actiu des d’aquesta mitjanit i fins a les 12 de la nit del dimecres 20 de desembre en un enllaç al qual es podrà accedir des del web de la Cambra (www.cambramanresa.cat), la pàgina de Facebook (facebook.com/cambramanresa) o el compte de Twitter  @cambramanresa. El sistema permet emetre un únic vot per dispositiu fix o mòbil.

En aquests moments ja hi ha 19 comerços inscrits al concurs però es preveu que el nombre total de participants augmenti ja que hi ha temps fins aquest divendres perquè se n’hi apuntin de nous. Els establiments participants fins ara són la perruqueria El Serrell, les pastisseries El Cigne, Loteria de les Bases, Puigbertran, Nounat, Forn de Cabrianes (Muralla del Carme i La Lionesa), Les Sabatilles Vermelles, Elde, El Manetes, El Caribú, Perruqueria Caché, Joan Soler, Electrodomèstics Màrquez, El Forn, Neus Suárez, Llibreria Papasseit i Teatre Els Carlins. Tots els comerços inscrits llueixen un cartell de participació amb un codi QR que permet accedir directament a l’aplicatiu per votar.

Els guanyadors del concurs es coneixeran el dia 22 de desembre en un acte que tindrà lloc a la Cambra de Comerç de Manresa. Hi haurà un premi de 300 euros per a l’aparador escollit pel públic i un altre també de 300 euros per a l’aparador escollit pel jurat.