El concurs d’aparadors de Nadal de Manresa obre demà les votacions del públic que, com ja és habitual, es faran per internet a través d’un enllaç al qual es pot accedir des del web de la Cambra (www.cambramanresa.org) o bé llegint amb un dispositiu mòbil el codi QR que llueixen els aparadors participants. La votació és oberta a tothom però cal tenir en compte que només es podrà emetre un vot per dispositiu. El termini per a què el públic esculli quin és el seu aparador preferit s’acabarà el dimecres 16 de desembre a les 12 de la nit.

El concurs, que enguany arriba a la 48ena edició, té en aquests moments 16 comerços participants que són: Nins, Visual Òptica, Electrodomèstics Màrquez, L’Espardenyeria, Tot a Pes, Forn de Cabrianes (amb 2 establiments concursants), La Lionesa, Personal i Intransferible, Vins Alsina, Loteria Les Bases, Somnis, Nounat, Llibreria Papasseit, Joieria Copernic i Inllobsa. Es preveu, però, que el nombre de concursants augmenti ja que el termini d’inscripció s’allargarà fins el dia 15 de desembre. El 16, el mateix dia en què es tanquen les votacions del públic, serà el dia que el jurat farà el recorregut per valorar els aparadors participants. En aquesta edició, el jurat està integrat per Joan Barbé, guionista i escriptor, Olga Boniquet, representant de la UBIC Manresa, i Josep Maria Monge, representant de la Cambra de Comerç de Manresa.

Els guanyadors es coneixeran el dia 17 de desembre en l’acte de lliurament de premis que tindrà lloc a la Cambra. Hi haurà tres premis del jurat, dotats amb 250, 50 i 50 euros; i tres premis del públic, dotats en 150, 50 i 50 euros.