La Cambra de Comerç de Manresa ha convocat una nova edició del Concurs d’Aparadors de Nadal, amb l’objectiu de dinamitzar el comerç de la ciutat en unes dates de gran activitat. A partir de dilluns 1 de desembre i fins el dia 15 tots els establiments de la ciutat que vulguin participar-hi poden inscriure’s gratuïtament al concurs. Per a fer-ho, cal que s’adrecin a la Cambra al telèfon 93 872 42 22 o bé per correu electrònic a jmonge@cambramanresa.org. En el moment d’inscriure’s, se’ls lliurarà un rètol que hauran de col·locar al seu aparador.

Un any més, els ciutadans podran fer sentir la seva veu a l’hora d’escollir els guanyadors del concurs. I és que a més dels premis del Jurat, que seran escollits per un jurat format per professionals del món del comerç i el disseny, hi haurà els premis del Públic, que sortiran de les votacions electròniques fetes pels ciutadans. Per registrar aquests vots es posarà en marxa una aplicació electrònica a la qual s’accedirà des del web de la Cambra (www.cambramanresa.com) o bé des del codi QR que lluïran els aparadors participants. Les votacions del públic podran fer-se a partir del dijous 11 de desembre.

Els premis s’entregaran el dia 18 de desembre en un acte a la Cambra. Els premis del Jurat estaran dotats amb 250 euros per al primer i 50 euros per al segon i el tercer, mentre que els premis del Públic seran de 150 euros per al primer i 50 per al segon i el tercer. El concurs compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa i la UBIC.