48è ConcursLa Cambra de Comerç de Manresa convoca un any més el concurs d’aparadors de Nadal, que enguany arriba a la 48ena edició. El proper dimarts 1 de desembre s’obre el termini perquè els establiments que vulguin participar-hi facin la seva inscripció. Per a fer-ho, cal que s’adrecin a la Cambra, presencialment a les oficines de l’edifici de Can Jorba, per telèfon al 93 872 42 22 o bé per correu electrònic a jmonge@cambramanresa.org. La inscripció és gratuïta i en el moment de fer-la es lliurarà als participants un número que hauran de col·locar al seu aparador. Hi ha temps per apuntar-s’hi fins el dia 15 de desembre.

Els establiments que participin al concurs hauran de tenir els aparadors exposats almenys fins el dia 26 de desembre. Aquest any, es torna a fomentar la participació ciutadana per tal d’escollir els tres guanyadors del premi del públic, que sorgirà de les votacions electròniques que es podran fer mitjançant una aplicació informàtica. Hi haurà dues vies per accedir a l’aplicatiu de les votacions: des del codi QR que apareixerà al full de participació de cada establiment o bé des del web de la Cambra (www.cambramanresa.org). Les votacions del públic s’obriran el dia 11 de desembre i es tancaran el dia 16 de desembre a les 12 de la nit.

El jurat, per la seva banda, valorarà tots els aparadors participants en una visita que es farà el dia 16 de desembre, i escollirà els tres guanyadors del premi del jurat. El premi del jurat està dotat en 250 euros per al primer i 50 euros per al segon i el tercer. El premi del públic consta de 150 euros per al primer i 50 euros per al segon i el tercer. Els guanyadors es donaran a conèixer el dia 17 de desembre, en un acte que tindrà lloc a la Cambra.