La Cambra de Comerç de Manresa manté oberta la inscripció del curs adreçat a joves sense feina que vulguin treballar al sector del comerç. Es tracta d’una proposta inclosa al Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE), que és gratuïta per a joves de fins a 30 anys que no tinguin feina ni estiguin estudiant. L’objectiu del curs, que començarà l’1 d’octubre, és que els participants puguin incorporar-se en empreses del sector comercial la propera campanya de Nadal.

Dins dels continguts del curs hi ha una part de formació troncal pensada per oferir uns coneixements bàsics i necessaris a l’hora de trobar feina, vàlids per a tothom independentment de la seva experiència laboral i estudis previs. La formació troncal inclou formació en TIC, en ocupabilitat i habilitats socials i en anglès. La segona part del curs és la formació específica per al lloc de treball, i que en aquest cas serà un curs de qualitat en el servei i l’atenció al client al comerç. Seran 60 hores en què els alumnes aprendran a relacionar-se amb els clients i a utilitzar tècniques per comunicar-se eficientment amb ells i fidelitzar-los.

Un cop finalitzat el programa formatiu, els participants entraran a formar part d’una borsa de treball que es posarà a disposició de les empreses del territori que necessitin contractar nous treballadors. A més, el programa PICE ofereix incentius a les empreses que contractin aquests joves.

Per a més informació i inscripcions, es pot trucar al telèfon 93 872 42 22 o bé enviar un correu electrònic a pice@cambramanresa.org.