La Cambra de Comerç de Manresa ha programat per al proper mes de novembre tres tallers gratuïts adreçats al sector del comerç. Es tracta d’una proposta que vol oferir als comerciants de la ciutat i la comarca diferents eines i idees per poder dinamitzar el seu negoci, sempre a partir d’una formació pràctica i de curta durada en la qual es parlarà d’aspectes senzills d’aplicar a una botiga real.

El primer taller es farà el dia 15 de novembre de 14.30 a 16.30 del migdia i serà sobre accions de promoció comercial per a la temporada nadalenca. Es parlarà sobre diferents modalitats de promoció, com les campanyes de màrqueting, la publicitat o les accions de comunicació, presentant casos reals que puguin servir com a exemple per als comerços participants. El taller anirà a càrrec de Neus Artigas, de l’empresa CatPress.

El segon taller porta per títol “Vull vendre per internet però, per on començo?” i tindrà lloc el dia 22 de novembre de 9 del matí a 12 del migdia. L’objectiu del taller és oferir als comerciants els conceptes bàsics que cal tenir per poder disposar d’una botiga on line d’èxit, especialment des del punt de vista estratègic i de màrqueting. La proposta s’adreça tant a comerciants que no tinguin botiga on line i vulguin obrir-la com a aquells que ja en tinguin i vulguin optimitzar-la i millorar els seus resultats. Aquest taller serà impartit pel consultor Josep Alberti.

L’últim taller se centrarà en el projecte Manresa 2022 i en com el comerç pot aprofitar aquesta oportunitat turística per a la ciutat. Aquest taller s’impartirà els dies 23 i 24 de novembre, de 14.30 a 16.30 del migdia. S’oferirà als comerciants informació bàsica per al coneixement dels recursos i els projectes turístics de la ciutat, especialment tots aquells vinculats al projecte Manresa 2022 i al Camí Ignasià, i es donaran idees per aprofitar els atractius i productes turístics de la ciutat des del punt de vista del comerç urbà.

Tots tres tallers són gratuïts i oberts a tothom, i poden fer-se de manera separada. Per a més informació i inscripcions, cal adreçar-se a la Cambra, al telèfon 93 872 42 22 o al correu electrònic jmonge@cambramanresa.org (Josep M. Monge).