La Cambra de Comerç de Manresa oferirà durant el proper mes de març un curs gratuït de formació en màrqueting internacional adreçat a persones en situació d’atur. L’objectiu del curs és afavorir la inserció laboral d’aquestes persones en empreses industrials del sector del metall. La proposta forma part del projecte Ocupació a la indústria local, impulsat per la Diputació de Barcelona amb el suport de l’Ajuntament de Manresa.

“Màrqueting, comunicació i eines digitals en el comerç internacional” és el títol del curs que, al llarg de 125 hores lectives, introduirà els participants en els principals aspectes relacionats amb la comunicació i el màrqueting que cal conèixer per treballar en una empresa amb activitat exportadora: sistemes d’informació, posicionament a internet, imatge corporativa, xarxes socials, comerç electrònic, negociació i compravenda internacionals, etc. El curs està pensat perquè persones amb perfil administratiu puguin adquirir els coneixements necessaris per incorporar-se al departament de màrqueting d’una empresa internacional.

Tots els participants al curs formaran part d’una borsa de treball que la Cambra posarà a disposició de les empreses del territori que necessitin incorporar professionals. Des de l’organització també s’impusaran accions per afavorir el contacte entre els participants i les empreses a través de visites o experiències professionals.

L’horari del curs serà de dilluns a divendres de 9 del matí a 2 del migdia, entre el 6 de març i el 7 d’abril. Les inscripcions són obertes i les places limitades. Per a més informació, cal contactar amb la Cambra al telèfon 93 872 42 22 o per correu electrònic a jmonge@cambramanresa.org.