La Cambra de Comerç de Manresa posa en marxa un nou curs del Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE) per inserir joves al mercat laboral. En aquesta ocasió, la Cambra oferirà formació específica per treballar en instal·lacions d’aigua, calefacció i climatització, en un curs que compta amb el suport del Gremi d’Electricitat, Fontaneria i Afins del Bages i el Berguedà. La proposta s’adreça a joves menors de 30 anys que no tinguin feina i inclou la participació en una borsa de treball que es posarà a disposició de les empreses del territori.

El curs tindrà lloc entre el 27 de març i el 26 de maig, en horari de 4 a 8 de la tarda. Constarà de dos blocs: en el primer, es treballaran tècniques d’ocupabilitat i habilitats socials per tal que els participants agafin seguretat i confiança en el contacte amb les empreses. El segon bloc serà de formació específica en aigua, climatització i gas, amb l’objectiu que els joves adquireixin els coneixements bàsics per treballar en la posada en marxa i manteniment d’aquest tipus d’instal·lacions.

Les inscripcions ja són obertes i per fer-les cal adreçar-se a la Cambra, al telèfon 93 872 42 22 o al correu electrònic jmonge@cambramanresa.org.