La Cambra de Comerç de Manresa ofereix les últimes places del curs de formació subvencionada en màrqueting digital internacional adreçat a persones en situació d’atur. El programa, que començarà el proper dilluns dia 6 de març, té una durada de 125 hores i està pensat per ajudar als participants a trobar feina en empreses industrials del sector del metall. La proposta forma part del projecte Ocupació a la indústria local, impulsat per la Diputació de Barcelona amb el suport de l’Ajuntament de Manresa.

Per inscriure’s al curs es demana tenir el títol de batxillerat o cicle formatiu de grau superior, o bé experiència laboral en l’àrea administrativa. Les persones que hi estiguin interessades cal que es posin en contacte amb la Cambra el més aviat possible, al telèfon 93 872 42 22 o al correu electrònic jmonge@cambramanresa.org.

Al llarg del programa els participants aprendran aspectes relacionats amb la comunicació i el màrqueting que cal conèixer per treballar en una empresa amb activitat exportadora: sistemes d’informació, posicionament a internet, imatge corporativa, xarxes socials, comerç electrònic, negociació i compravenda internacionals, etc. El curs està pensat perquè persones amb perfil administratiu puguin adquirir els coneixements necessaris per incorporar-se al departament de màrqueting d’una empresa internacional.

Tots els participants al curs formaran part d’una borsa de treball que la Cambra posarà a disposició de les empreses del territori que necessitin incorporar professionals. Des de l’organització també s’impusaran accions per afavorir el contacte entre els participants i les empreses a través de visites o experiències professionals.

L’horari del curs serà de dilluns a divendres de 9 del matí a 2 del migdia, entre el 6 de març i el 7 d’abril.