La Cambra de Comerç de Manresa ha obert el període d’inscripcions per a dos nous cursos del programa PICE adreçats a joves menors de 30 anys que vulguin trobar feina. Es tracta d’un programa que duen a terme les Cambres de tot l’estat amb l’objectiu de reduir l’atur juvenil a través de la formació de perfils professionals amb demanda per part de les empreses del territori.

Els dos cursos que es faran aquesta tardor són un de logística i magatzem i un altre de màrqueting digital. El de logística i magatzem començarà el dia 9 d’octubre i té una durada de 95 hores. En aquest curs, a més d’aprendre els coneixements necessaris per treballar en una empresa de logística, els participants obtindran de manera gratuïta el carnet de carretó elevador frontal/retràctil i transpaleta.

El curs de màrqueting digital té una durada de 125 hores i començarà el dia 30 d’octubre. Aquesta formació anirà a càrrec de la consultoria especialitzada 3isic i s’aprendran les tècniques bàsiques del màrqueting digital, models de negoci on line, creació de webs amb wordpress i gestió de la marca personal.

Tots dos cursos inclouen, a més de la formació especialitzada, una formació bàsica en ocupabilitat i habilitats socials. Els cursos són gratuïts i els participants, a més, poden beneficiar-se d’una beca i formar part d’una borsa de treball durant 4 mesos després d’haver acabat la formació. La Cambra també ofereix ajudes econòmiques a les empreses que contractin alguns dels joves participants en aquests cursos, de fins a 4.950 euros per contracte.

Per a més informació, cal posar-se en contacte amb la Cambra al telèfon 93 872 42 22 (Josep M. Monge) o al correu electrònic jmonge@cambramanresa.org.