La Cambra de Comerç de Manresa obre la convocatòria del primer curs del Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE) per aquest any 2018, que es dedicarà a formar joves per a què puguin treballar com a instal·ladors d’aigua, climatització i gas. La formació començarà el dia 1 de març i s’acabarà el 20 d’abril, completant un total de 155 hores en les que els alumnes aprendran tant els coneixements més específics per al desenvolupament de la professió com habilitats socials i d’ocupabilitat bàsiques amb l’objectiu d’afrontar amb confiança la cerca d’un lloc de treball.

El programa s’executarà en col·laboració amb el Gremi d’Electricitat, Fontaneria i Afins del Bages i el Berguedà i els joves participants entraran a formar part d’una borsa de treball que es posarà a l’abast de les empreses de la comarca que necessitin incorporar professionals amb aquest perfil. A més, la Cambra ofereix un ajut econòmic a les empreses que contractin joves format dins del programa PICE, que té per objectiu reduir l’atur juvenil.

Les inscripcions per aquest curs estan obertes fins el dia 23 de febrer. Per a més informació, cal adreçar-se a la Cambra al telèfon 93 872 42 22 o al correu electrònic jmonge@cambramanresa.org.