La Cambra de Comerç de Manresa farà el proper dijous 4 de maig un curs intensiu per aprendre a minimitzar costos en les negociacions internacionals. El curs se centrarà en l’ús dels Incoterms 2010, un document que s’utilitza en les transaccions comercials internacionals per aclarir costos i delimitar les responsabilitats entre el comprador i el venedor. La formació s’adreça a professionals amb responsabilitat en la gestió d’operacions internacionals i té per objectiu donar-los les eines per utilitzar correctament aquest document i assegurar una negociació internacional amb els mínims riscos i costos.

Les inscripcions per aquest curs, que es farà de 9 del matí a 2 del migdia, és oberta i per fer-la cal adreçar-se a la Cambra al telèfon 93 872 42 22 o al correu electrònic jmonge@cambramanresa.org.

Propers cursos en internacionalització

Per a les properes setmanes la Cambra ha programat altres cursos en l’àmbit de la internacionalització de les empreses. El dia 9 de maig se’n farà un sobre enviament de mostres que porta per títol “Les mostres: com enviar-les i què identifica la duana”. El 30 de maig se’n farà un altre en què es parlarà de com identificar l’origen o la procedència d’un producte i distingir quan és intracomunitari o extracomunitari. Tots els cursos tenen la inscripció oberta.