La Cambra de Comerç de Manresa ja té a punt una nova edició del Concurs d’Aparadors de Nadal, la 53ena, que enguany vol contribuir més que mai a dinamitzar el comerç de proximitat de la ciutat i donar-li l’impuls necessari per revertir la crisi generada per la pandèmia de Covid. Hi poden participar establiments de tots els sectors, i des de la Cambra s’anima al màxim nombre de comerços a aprofitar aquesta oportunitat per projectar-se davant de la ciutadania i contribuir a omplir d’alegria els carrers en aquests moments tan delicats. El període d’inscripcions començarà el dia 1 de desembre i estarà obert fins el dia 14. L’únic requisit que es demana als establiments participants és que tinguin el seu aparador nadalenc exposat des del dia de la inscripció fins el dia 26 de desembre.

Com ja s’ha fet els darrers anys, es concediran dos premis: un que serà escollit per un jurat professional i un altre fruit de la votació popular. Com a novetat d’enguany, totes les persones que votin entraran al sorteig d’un val de compra de 50 € en un dels comerços participants al concurs. Els dos premis -el del públic i el del jurat- són de 300 €.

Les votacions s’obriran el dia 10 de desembre i es podran fer a través d’un aplicatiu, al qual es podrà accedir des del web www.cambramanresa.cat i també escanejant el codi QR que lluïran els aparadors participants. Es podrà votar fins el dia 16 de desembre a mitjanit. Els premis es lliuraran el dia 17 de desembre en un acte que es farà en format telemàtic i que serà enregistrat.

Els comerços que vulguin inscriure’s al concurs poden fer-ho adreçant-se personalment a la Cambra (edifici de Can Jorba, segona planta), o bé per telèfon al 93 872 42 22 o per correu electrònic a l’adreça andrea@cambramanresa.org. La participació és gratuïta.