Els ciutadans que ho vulguin podran, a partir de demà, votar per escollir quin és el millor aparador de Nadal de Manresa. I és que l’edició d’enguany del concurs torna a tenir un premi del públic que sorgirà de les votacions que facin els ciutadans. Per votar, caldrà utilitzar l’aplicació informàtica creada per aquesta finalitat, i que serà accessible des del web de la Cambra (www.cambramanresa.cat), directament a l’adreça http://cambramanresa.polldaddy.com/s/47%C3%A8-concurs-d-aparadors-de-manresa  o bé a través del codi QR que llueixen els aparadors participants al concurs. Només es podrà emetre un vot per dispositiu. El període de votació restarà actiu des d’aquest dijous 11 de desembre i fins el proper dimecres 17.

A banda, hi haurà el premi del jurat, que es decidirà a partir de la visita que un grup de persones expertes en comerç i disseny farà als establiments participants el dia 17 de desembre a la tarda. En aquests moments, ja hi ha 16 aparadors inscrits i s’espera que la xifra final de concursants augmenti ja que hi ha temps fins el dilluns 15 per apuntar-s’hi. La participació al concurs és gratuïta i per inscriure’s cal adreçar-se a la Cambra al telèfon 93 872 42 22 o bé al correu electrònic jmonge@cambramanresa.org.

Els premis s’entregaran el dia 18 de desembre en un acte a la Cambra. Els premis del Jurat estaran dotats amb 250 euros per al primer i 50 euros per al segon i el tercer, mentre que els premis del Públic seran de 150 euros per al primer i 50 per al segon i el tercer. El concurs compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa i la UBIC.